jonypi Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam! Organizujemy zawody "LUIZA XC CUP" w Człuchowie. STRONA ZAWODÓW I jesteśmy w trakcie ustalania co będzie przygrywało w tle zawodów? Proponujcie co byście chcieli słuchać na zawodach? Proszę wziąć pod uwagę że na zawodach startują dzieci, młodzież i dorośli. Zaproponujcie coś to może jak wpadniecie to usłyszycie w Człuchowie swoje ulubione POWER SONGI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 "We are the champions" chyba nie powinno zabraknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smeagul Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Pewnie tak samo jak i muzyki z Rocky-ego. Klasycznie: "Eye of Tiger" i "Gonna Fly Now". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Jeśli o taką imprezę rowerowa chodzi, to jakiś lekki rock chyba wielu zawodnikom wpadnie w ucho. Band of Horses - The furenal Editors-munich - Przed startem przypomni, że trzeba jechać z miarę bezpiecznie Coldplay, może po zawodach, bo spokojniejsze Paramore, Nirvana, Placebo? Nie wiem chłopaki, ja słucham głównie różnych odmian trance, więc inni jeszcze się wypowiedzą, ale myślę, że na zawody mniej absorbujący i żywszy rock będzie ok. Ewentualnie jeśli chcecie rozjuszyć zawodników i zagrzać do boju, to może jakieś techno, albo d'n'b ale chyba nie wszystkim się może spodobać. Rock jest w miarę że tak powiem uniwersalny. Jak ktoś nawet nie słucha, to przynajmniej nie będzie irytował, denerwował itp. itd. Taki bardziej neutralny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker91 Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 jak ktos pierwszy bedzie wjezdzał na mete to mozna puscic mu " you're simply the best" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 A ostatniemu "To już jest koniec.." Albo "Znowu w życiu mi nie wyszło..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anka93 Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Sama się ostatnio męczyłam z układaniem repertuaru muzycznego na maraton:D Całe szczęście już po. Przede wszystkim trzeba trafic do ludzi, czyli (niestety wg mnie) hity z radia. Ale też coś energetycznego, czyli jakiś mocny rock, coś znanego, bardzo popularne na maratonach - reggae, no i nie może zabraknąc elektroniki. tutaj przykładowa playlista:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.