bedaj Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witajcie! Jestem tu nowa i zakładam nowy wątek, mam wielką prośbę, bierzemy z rodzinką udział w konkursie FA " fabryka marzeń" potrzebujemy dużej ilości komentarzy, żeby marzenie zostało spełnione. Oto link do marzenia, wystarczy wkleić i przejść do strony: http://fabrykamarzen.eu/justyna-jestem-sobie-taka-mama-choc-kulawa Pod marzeniami zostawia się komentarze,jeśli możecie roześlijcie wśród znajomych, może sie uda. Na stronie widoczny jest fragment tekstu z marzeniem, ale całośc brzmi tak : Jestem sobie taką mamą, choć kulawą- roześmianą Wejdę tam gdzie mnie nie chcecie i zobaczę góry w lecie. Udowadniam swoją siłę, to nie zawsze bywa miłe. Choć na kulach się opieram, kiedy boli maści wcieram. Żeby synek mój malutki, nie znał jakie tego skutki. Ćwiczę nogi, no i ręce by móc zrobić jak najwięcej. Choćby z Piotrkiem samolocik, bo to mój mały, kochany „ pilocik”. Piorę, sprzątam i gotuję , zmywam, gadam i prasuję. Taka ze mnie jest wariatka, czasem noszę w głowie kwiatka. Teraz mi się rower marzy, może jakiś cud się zdarzy? Rower 6000,00 kosztuje, więc ja cudu potrzebuję... Pomkniemy tam, gdzie dla nóg za daleko, przyjrzeć się łąkom, lasom i rzekom. Bo chcę być zwykłą, wesołą dziewczyną i gonić życie z moją rodziną. Walczę o specjalny rower, dzieki któremu bedę mogła jeździć z moim synkiem. Tradycyjny rower odpada, bo przez swoją niepełnosprawność nie dam rady jeździć na " normalnym" rowerze,rower stacjonarny już mi bokami wychodzi, krajobraz sie na nim nie zmienia . Rowerem zdrowiej i jedzenie sie nie odkłada, a jak sie chodzi o kulach to o kondycję trzeba dbac, a jak sie nie chodzi o kulach też .Komentarze można zostawiać do 31.08.2010 za wszystkie wystawione już teraz dzieki, obiecuje, że dam znać jak nam poszło. Pozdrawiam Justyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.