lostek Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam. Tak jak w temacie: który kupić. Cena Uvexa z okularami Uvex Slash 220zł, cena Echelona 290zł. Lepiej podoba mi się Uvex ale podobno Uvexy źle wyglądają na głowie i teraz mam dylemat. Proszę o pomoc. https://secure.centrumrowerowe.pl/006016/Specialized-Echelon_CE_kask_niebieski_r_L/Produkt.aspx http://allegro.pl/item1166008245_kask_uvex_######ng_czarny_perla_r_54_60cm_gratis.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
missolini Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Uvexa mam i polecam, dobrze chłodzi, zapięcie i regulacja bardzo dobre. Jednak przed zakupem proponuję pochodzić po sklepach i dokładnie przymierzyć, musi dobrze leżeć bo inaczej to nic z tego, ja przymierzałem chyba z 5-6 rodzajów i dopiero ten spasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Co to znaczy, że Uvex źle wygląda na głowie? Równie dobrze każdy inny kask może źle wyglądać. Ja mogę Uvexa polecić, bo sam używam 2 (narciarski i rowerowy) i jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 To znaczy, że wg. mnie uvexy są szerokie, co mi się nie podoba. Oczywiście jest to tylko moja opinia, a wiadomo każdy ma inny gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Hmmm... nigdy na to nie patrzyłem z tej strony, ale fakt, że przód mojego kasku jest dość szeroki. Jednak to jest jedynie kwestia gustu, więc musisz sam zadecydować co ci się podoba, a co nie. Ja mogę tylko powiedzieć, że jeśli chodzi o jakość wykonania to Uvexowi nie mam nic do zarzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.