lipstein Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Będąc już na tym forum jakiś czas zauważyłem, że brakuje mi pewnej opcji, z którą miałem do czynienia na kilku innych forach. Otóż ignorowania tematów. Taka opcja była np. na forum mojej grupy jak byłem na studiach. Mogłem wejść w dany dział i zaznaczyć tematy, które według mnie są bez sensu bądź mnie nie interesują. Znacznie ułatwiało to przeglądanie forum. Trafiały one na listę ignorowanych i nie wliczane były w "nieprzeczytane". Obecnie jak wrócę z pracy po południu mam ze 100 nieprzeczytanych wątków, z czego okazuję się że z połowę chętnie bym wrzucił do ignorowanych zamiast za każdym razem gdy ktoś napisze w nich coś nowego to klikać, żeby oznaczyło mi je jako "przeczytane". Co myślicie o takiej opcji? Wydaje wam się również przydatna? Czy z punktu widzenia technicznego jest w ogóle możliwa do wprowadzenia na tym forum? Może warto by rozważyć jej wprowadzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 8 Sierpnia 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 nie wiem, czy jest coś takiego, być może w nowej wersji po updatcie się coś takiego pojawi. Jeżeli nie, poszukam w dodatkach do tego skryptu. A jeżeli tam nie będzie, założę wątek na technicznym forum ipb, być może ktoś się podejmie napisania czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Taka opcja przydałaby się zdecydowanie Edit:kiedy ma być ten update??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Mieciu, takie indywidualne ustawienia nie obciążyły by za bardzo forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 8 Sierpnia 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 miał być dwa miesiące temu... ale z powodu uprzejmości administratora serwera, nie mogę na razie nic zrobić... czekam. Może w tym tygodniu. Nie obciąży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 I jak? są jakieś wieści w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 22 Sierpnia 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 no testowe forum już zainstalowane i chodzi, jeszcze dorabiam css'a do skóry oraz testuję rozszerzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 I jak tam prace postępują? W ogóle znalazła się opcja ignorowania tematów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Wszyscy mówią o zmianach na forum ... a ja nadal czekam na możliwość ignorowania tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 No właśnie. Jakiś progres w tej spawie nastąpił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 28 Listopada 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 bez grubych modyfikacji w plikach się nie obejdzie także nic z tego nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cycu85 Napisano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 tak odnośnie zamkniętego nie wiadomo czemu tematu obok, w którym proponowałem zmianę w wyświetlaniu regulaminu w dziale sprzedaż - nie uzyskałem odpowiedzi, temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.