lipstein Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Będąc już na tym forum jakiś czas zauważyłem, że brakuje mi pewnej opcji, z którą miałem do czynienia na kilku innych forach. Otóż ignorowania tematów. Taka opcja była np. na forum mojej grupy jak byłem na studiach. Mogłem wejść w dany dział i zaznaczyć tematy, które według mnie są bez sensu bądź mnie nie interesują. Znacznie ułatwiało to przeglądanie forum. Trafiały one na listę ignorowanych i nie wliczane były w "nieprzeczytane". Obecnie jak wrócę z pracy po południu mam ze 100 nieprzeczytanych wątków, z czego okazuję się że z połowę chętnie bym wrzucił do ignorowanych zamiast za każdym razem gdy ktoś napisze w nich coś nowego to klikać, żeby oznaczyło mi je jako "przeczytane". Co myślicie o takiej opcji? Wydaje wam się również przydatna? Czy z punktu widzenia technicznego jest w ogóle możliwa do wprowadzenia na tym forum? Może warto by rozważyć jej wprowadzenie?
Root Admin Mieciu Napisano 8 Sierpnia 2010 Root Admin Napisano 8 Sierpnia 2010 nie wiem, czy jest coś takiego, być może w nowej wersji po updatcie się coś takiego pojawi. Jeżeli nie, poszukam w dodatkach do tego skryptu. A jeżeli tam nie będzie, założę wątek na technicznym forum ipb, być może ktoś się podejmie napisania czegoś takiego.
Poczwar Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Taka opcja przydałaby się zdecydowanie Edit:kiedy ma być ten update???
Crazyk Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Mieciu, takie indywidualne ustawienia nie obciążyły by za bardzo forum?
Root Admin Mieciu Napisano 8 Sierpnia 2010 Root Admin Napisano 8 Sierpnia 2010 miał być dwa miesiące temu... ale z powodu uprzejmości administratora serwera, nie mogę na razie nic zrobić... czekam. Może w tym tygodniu. Nie obciąży...
lipstein Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Napisano 21 Sierpnia 2010 I jak? są jakieś wieści w tym temacie?
Root Admin Mieciu Napisano 22 Sierpnia 2010 Root Admin Napisano 22 Sierpnia 2010 no testowe forum już zainstalowane i chodzi, jeszcze dorabiam css'a do skóry oraz testuję rozszerzenia.
lipstein Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Napisano 31 Sierpnia 2010 I jak tam prace postępują? W ogóle znalazła się opcja ignorowania tematów?
lipstein Napisano 16 Listopada 2010 Autor Napisano 16 Listopada 2010 Wszyscy mówią o zmianach na forum ... a ja nadal czekam na możliwość ignorowania tematów
Artro Napisano 27 Listopada 2010 Napisano 27 Listopada 2010 No właśnie. Jakiś progres w tej spawie nastąpił?
Root Admin Mieciu Napisano 28 Listopada 2010 Root Admin Napisano 28 Listopada 2010 bez grubych modyfikacji w plikach się nie obejdzie także nic z tego nie będzie.
Cycu85 Napisano 22 Grudnia 2010 Napisano 22 Grudnia 2010 tak odnośnie zamkniętego nie wiadomo czemu tematu obok, w którym proponowałem zmianę w wyświetlaniu regulaminu w dziale sprzedaż - nie uzyskałem odpowiedzi, temat został zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.