Skocz do zawartości

[rower] Northtec blade

wdzFR

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam:) Chciałbym zapytać, co sadzicie o tym rowerze? Bo myślę o jego zakupie. Dla mnie ważna jest każda opinia o tym rowerze. Piszcie co sadzicie.

to link

Przepraszam. Pomyliłem miejsce, proszę moderatorów o przeniesienie do odpowiedniego działu. Dziekuję

Napisano

Zależy do czego chcesz go używać, jak do jazdy po mieście, czy nawet drodze szutrowej, na luzie, bez większej adrenaliny to jak najbardziej. Ale do czegoś mocniejszego to już nie.

Swoją drogą to zdziwiony jestem, że w rowerze mtb montowany jest automat Shimano Sora (przynajmniej tak wygląda na zdjęciu). Wydaje mi się, że Sora jest do rowerów szosowych, co tym bardziej podważa jakość roweru.

Poza tym domyślam się, że za tą cenę można kupić coś o wiele lepszego.

Napisano

Montowanie szosowej przerzutki ma spore uzasadnienie w rowerach pewnego typu. Co prawda istnieje Saint z krótkim wózkiem (bo to jest uzasadnieniem), ale cenowo nijak się ma do tego roweru, a Sora to niska i tania grupa.

Napisano

Nie wierz w opinie, ze rower nadaje sie tylko do zwyklej jazdy bo jak chcesz poszalec to poszalejesz na nim troche, na poczatek fajny sprzecik. Fakt jest taki, ze za te pieniadze nie oplaca sie go kupowac poniewaz za 1/2 tej ceny znajdziesz na allegro uzywanego duala, ktory przetrzyma wiecej.

slomax nie dziw sie, ze montuja sore. Do extremalnej jazdy super rozwiazanie, ktore sam to kiedys przerabialem.Co wazne krotki wozek, mocna sprezyna oraz niska cena.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...