Kaspro Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 14 lub 15 tego miesiąca chciałbym pojechać tam rowerem z Międzyrzecza niedaleko Łagowa mam zapis śladu gps z Nocnej Masakry gdzie w zupełnych ciemnościach szukaliśmy tam PK, więc teraz szybko to znajdę w lesie chciałbym zobaczyć to wszystko w dzień. http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=184623 Start około 8.00 z pod ratusza w Międzyrzeczu lub jak ktoś chce to może się podłączyć do mnie gdzieś po drodze. moje gg:10782395 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witaj KASPRO. Jak wróce ze śląska, a wracam w Czwartek to w niedziele bym się rzucił na tą trasę Zaciekawiły mnie te zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspro Napisano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Hej czyli wstępnie umawiamy się na 8.00 rano pod ratuszem w Międzyrzeczu na niedziele. Pogoda bez znaczenia im gorsza tym będzie ciekawiej w bukowych lasach będzie pyszne błoto. :-) Nie cytujemy postow pod ktorymi odpowiadamy. 1415chris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karel Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 KASPRO- mi bardziej pasuje sobota- w niedzielę idę do pracy na 14tą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 hmm Jedzcie z Karelem w sobote. Ja odpadam, Małe problemy techniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspro Napisano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Już umówiony jestem z trzema kumplami ze Zbąszynia, na niedziele. Tomi co co odpadasz definitywnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 odpadam, sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.