Skocz do zawartości

[amortyzator] rura sterowa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam tylko takie krótkie pytanie odnośnie mojej rury sterowej, gdy już wszystko jest założone, i mocuje mostek i nagle moje wielkie zdziwienie, mostek ma wysokość 4cm, a na sterówkę wchodzi tylko 3cm, czy ten 1cm to coś strasznego? gwiazdkę mam wbitą blisko górnego brzegu sterówki więc śruba mocująca wchodzi dość sporo, czy mogę na tym jeździć? czy trzeba będzie mostek na niższy wymieniać? z góry dzięki za odp. PoZdRaWiAm!!!

Napisano

mostek mocowany na 2 sruby?

jesli tak, to czy ta na gorze lapie sterowke?

jesli nie to zalecalbym zmiane mostka, niby nie trzeba, ale jesli lubisz swoje zeby...

Napisano

mam na razie mały budżet i chciałbym się zapytać w takim razie, może ktoś wie, jaką wysokość(ile miejsca na sterówce zajmuje krótki mostek zooma, taki co na allegro po około 20-25zł chodzi?

Napisano

?! aż takim debilem nie jestem, nie, nie mam

jak z tą wysokością mostka(w internecie coś szukałem, ale nie mogę znaleźć)taki krótki zoom

jeszcze pytanie, ta śruba co przykręca się nią dekielek, to ona jest tylko po to żeby ten dekielek trzymać, tak?

Napisano

jeszcze pytanie, ta śruba co przykręca się nią dekielek, to ona jest tylko po to żeby ten dekielek trzymać, tak?

Nie ;) Służy do regulacji sterów, czyli dokręcasz najpierw tę śrubę, potem dopiero mostek. Później rzeczywiście ta śruba jest tylko do trzymania dekielka, jakbyś jeździł bez niej to nic się nie stanie.

Napisano

już kupiłem, mostek (the x-factor) ma 3cm wysokości i będzie dobry, bo na tamtym trochę ryzyko ;]

dzięki za pomoc wszystkim. temat do zamknięcia!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...