WaGiant Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Wyrzuciłeś do śmieci temat o rowerze za 470 zł . Zauważ że były tam 2 odpowiedzi - rzeczowe i na temat . Szanuj prace innych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 A Ty szanuj innych użytkowników forum i zasady na nim panujące. Najpierw czytaj regulamin a potem tematy zakładaj zgodnie z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 A ty szanuj pracę Adminów i Moderatorów, którzy dbają o to żeby to forum nie było jednym wielkim śmietnikiem. Jak ktoś wpada na te forum żeby zadać jakieś pytanie to niech robi to zgodnie z regulaminem, który wyświetlił mu się przy okazji rejestracji. Jak ktoś ma to w d***e to my odwdzięczamy się sprzątnięciem tego śmietniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janusz1967 Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No cóż, co to za forum wywalony gdzieś do kosza a moje odpowiedzi ,chcę kupić rower to niby gdzie mam się pytać w sklepie mięsnym może .Do admina myślę napisać by wywalił mnie z tego forum i rejestruj się jeszcze,podaj swoje dane dziękuję za takie rady,forum dla super znawców im to już nie jest potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Października 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Niewiele można zrozumieć z Twojego bełkotu Januszu. Tu jest regulamin klik po zapoznaniu którego i przestrzeganiu nikt Ci nie wyrzuci tematu do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.