bartas9301 Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Witam!Forum to już przeglądam około roku, jak nie więcej i na początek, chciałbym się przywitać ze wszystkimi. Postanowiłem w końcu kupić rower, wszystko trwa tak długo ponieważ wybrałem motor zamiast roweru, ale ostatnio wsiadłem na mojego starego, ale wypieszczonego przeze mnie makrokesza, który ma z 6 jak nie więcej lat i pomyślałem, że rower to jest właśnie to. Poza tym jeżdżąc rowerem do szkoły, jego wartość z tego przedziału zwróci mi się po roku:). Żeby nie przedłużać szukam MTB z jednym, przednim amortyzatorem, oglądałem już na allegro parę oraz czytałem polecane przez innych rowerki i oto moja wstępna lista, do której będę dokładał lub odejmował po Waszych poradach. Przedział cenowy taki, ponieważ nie chcę szaleć za mocnoz kasą, chyba, że znajdziecie coś do 2000złt, ale to już musi być naprawdę okazja i coś co byście sami chętnie kupili, oto faworyci: MBike Renegade 0.3 Kross Hexagon v6 Unibike Evolution Rower wolałbym nowy, chyba, że trafi się okazja jakiś praktycznie nówka, a lepsza to tak, wszystkie 3 bardzo mi się podobają ze stylistyki 1.Mbike 2.Unibike 3.Kross, z części nie wiem, ponieważ się nie znam. Prosiłbym Was o radę, mam nadzieję, że pomożecie laikowi, który kto wie, może was kiedyś minie na trasie:). Dzięki i pozdrawiam! Jako, że nie mogę edytować a nie podałem wagi i wzrostu przepraszam za post pod postem, Waga: 76kg Wzrost: Ok. 1,78
bartas9301 Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Napisano 9 Sierpnia 2010 Przejrzałem allegro itp. i zainteresował mnie rower marki Shwinn Np. Taki niestety odrzuciłem go mimo dobrego osprzętu z powodu na ramę, która mi się nie podoba, znacie może coś podobnego w tym przedziale z takim sprzetem(sram x7 itp.) niekoniecznie tej marki? Hexagona odrzuciłem za to zacząłem rozmyślać o jakimś Unibike'u oraz tym Schwinnie, Mbike też mi się podoba, dlatego czekam na jakąś odpowiedź, przejrzałem tematy z 5stron w tych przedziałach, ale każdy podawał inne rowerki niż te. Krossy nie podobają mi się jedynie a6, jak nie jest czerwony, ale takiego za te peniadze pewnie nie dostane, prosze o odpowiedz!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.