visaar Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Witam. Chciałbym spytać czym różnią się dokładnie te ramy , wizualnie nie dostrzegam różnic ale chyba jakieś muszą być ) i która opłaca się kupić.
ugupu Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Cytat ze strony internetowej Krossa: "Sign FR1 został stworzony dla bikerów zaczynających swoją przygodę z freeridem lub downhillem. Konstrukcja oparta na ramie Signa FR2 pozwoli Ci naprawdę na wiele, przy nieco niższych kosztach zakupu." Jeśli nie zapomniałem jeszcze jak się czyta ze zrozumieniem, oznacza to, że ramy są identyczne a rowery różnią się od siebie wyłącznie osprzętem.
Schwefel Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Przecież to widać gołym okiem, że te ramy różnią się. FR2 wydaje się być mocniejszy, ma przeprojektowany przedni trójkąt i całkowicie nowy wahacz.
ugupu Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 ups, ale dałem... Ale geometrię mają identyczną i z tego samego alu są zrobione... Nie, jakby nie spojrzeć, głowę sypię popiołem...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.