swiesiul Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Mam około 180 i 77kg. I chciałbym schudnąć. Mam od pon. zamiar przejść na jakąś dietę 1000 1500 kcal i trening 3x dziennie. Rano bieganie mniej więcej w południe basen aa wieczorami rower. Dopóki jest w miarę ciepło będę starał się tak trenować. A przez zimę będę znacznie więcej chodził na basen i może jakaś siłownia (ale to taka b.lekka)Czy to dobra kombinacja? Czy może zastosować coś innego? Mając na myśli lekką siłownie mam na myśli bieżnie i rower stacjonarny. Z góry dziekuje za pomoc pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 6 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Dieta 1500 kcal i trening 3x dziennie - gratuluję pomysłu. Załatw sobie respirator i stojak do kroplówek jak możesz, przyda się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Skorzystaj z wyszukiwarki, podobne tematy juz istnieja, tam mozesz zadawac pytania. Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.