Skocz do zawartości

[Rower]Jaki kupić do 600 - 700 zł moze byc uzywany!

Toshimoto

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Od dłuższego czasu zamierzam kupic sobie rower gdyz ten co mam jest poprostu do kitu (jakis grand). Rowerem będe jezdzil zarowno bo asfalcie jak i po lasach itp.. Interesuje mnie kupno jakiegos górala tylko calkowicie nie znam sie na rowerach stad moje pytanie: Jaki rower kupic, jakiej firmy czy uzywany? Koszt przeznaczony na rower to do 700 zł Prosze o propozycje fachowcow.. Mam 17 lat i 175cm

Napisano

Do lasu i na asfalt lepszy od górala będzie rower crossowy ( koła 28" ). Nowego ,dobrego roweru za 700 zł nie kupisz ( ani górala ani crossa ). Poszukaj na allegro , wklej linki - wtedy ktoś ci doradzi . Szukaj rowerów bez tylnego amortyzatora , rama ok 19 " , hamulce V .

Na nowy rower 1000 zł minimum .Może jakies Krosy Hexagony są tańsze - poszukaj tematów na forum .http://www.t-bike.pl/p/pl/2371/kross+hexagon+v2+2010.html - masz - reklama jak byk !

Napisano

Za 1000 zł dostajesz w Decathlonie Rockridera 5.2. - bardzo dobry rower jak za tę cenę, taniej to dostaniesz Krossa Hexagona V3 - najlepiej ze starszych roczników bo są sporo tańsze - 850 zł. Jednak w moich oczach między 5.1 a V3 różnica jest spora. Możesz szukać też V2 jednak to nie jest opłacalne.. a i słono zapłacisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...