Toshimoto Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam. Od dłuższego czasu zamierzam kupic sobie rower gdyz ten co mam jest poprostu do kitu (jakis grand). Rowerem będe jezdzil zarowno bo asfalcie jak i po lasach itp.. Interesuje mnie kupno jakiegos górala tylko calkowicie nie znam sie na rowerach stad moje pytanie: Jaki rower kupic, jakiej firmy czy uzywany? Koszt przeznaczony na rower to do 700 zł Prosze o propozycje fachowcow.. Mam 17 lat i 175cm
WaGiant Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Do lasu i na asfalt lepszy od górala będzie rower crossowy ( koła 28" ). Nowego ,dobrego roweru za 700 zł nie kupisz ( ani górala ani crossa ). Poszukaj na allegro , wklej linki - wtedy ktoś ci doradzi . Szukaj rowerów bez tylnego amortyzatora , rama ok 19 " , hamulce V . Na nowy rower 1000 zł minimum .Może jakies Krosy Hexagony są tańsze - poszukaj tematów na forum .http://www.t-bike.pl/p/pl/2371/kross+hexagon+v2+2010.html - masz - reklama jak byk !
Szogun123 Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Za 1000 zł dostajesz w Decathlonie Rockridera 5.2. - bardzo dobry rower jak za tę cenę, taniej to dostaniesz Krossa Hexagona V3 - najlepiej ze starszych roczników bo są sporo tańsze - 850 zł. Jednak w moich oczach między 5.1 a V3 różnica jest spora. Możesz szukać też V2 jednak to nie jest opłacalne.. a i słono zapłacisz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.