Konr4d Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam W swoje łapki dostałem 2 nowe lampki smarta, chciałem spytać czy ktoś ze społeczności forum miał okazję je już testować i jak można je porównać do konkurencji Smart White Egg - starsi bracia znanego już Smart Polaris plus, z ta różnicą że teraz na pokładzie zamiast 0.5W Nichia Led jest dioda CREE Led w wersji 1W i 2W White Egg 1W White Egg 2W Na temat wersji słabszej znalazłem trochę info * Features: Durable construction. Optically advanced lens. Built in precision reflector. 1 Watt CREE XRE super bright LED, Intense 1 white beam. * Constant high and low beam mode. Flashing mode. Water-resistant. * Upto 20 hours runtime. Shockproof. * Quick cam (no tools needed) release handlebar bracket. 2 X AA long life batteries included. * Weight with batteries and bracket 165g. Colour: Silver with black graphics. Jednak nigdzie nie ma informacji na temat 2W wersji Jak skombinuje cyfrówkę która ma możliwość manualnych ustawień to zrobię test i porównam je do polarisa plus
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.