ursusek Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Northshore nie jest niczym nowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Jak dla mnie pełen szacun : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Film już stary i pewnie większości znany ale robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Ja jestem tylko ciekaw, jaki miał puls w momencie puszczenia kierownicy, bo jak zjechał to minę miał niezbyt wyraźną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Dobre nothshory, waziutkie. Podjechac po czyms takim to wyczyn. Ale nawiazujac do tematu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 O tym filmie był osobny temat ale nie powiem robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 A rzeczywiscie, nie zauwazylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Dobre nothshory, waziutkie. Podjechac po czyms takim to wyczyn. Ale nawiazujac do tematu: Podobne klimaty, tyle że bez hamulca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banhead Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Nie tyle bez hamulca co na ostrym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi105 Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 To też podobne klimaty. Koleś jest niesamowity! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 To też podobne klimaty. Koleś jest niesamowity! Jesteście w stanie zauważyć jakie on ma hamulce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Raczej nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziolek0321 Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Cieńszych desek nie było w sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugatti Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Dobre nothshory, waziutkie. Podjechac po czyms takim to wyczyn. Ale nawiazujac do tematu: Aaa ciekawe przez ile go potem bolały nadgarstki?Film robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SifoDyas Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Jesteście w stanie zauważyć jakie on ma hamulce? juicy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barteko0 Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 No to ładnie wymiatają ja to się boje po drodze jeździć a co dopiero po takich deseczka, ciekawe jak wyglądają obrażenia jak spadnie z tego Szacun dla nich choć ten na pomarańczowym, aż mnie zatkało pierwsze 10 s. myślę sobie co to za koleś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TriggaHappy Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Cieńszych desek nie było w sklepie? Chyba węższych . Bardzo przyjemny filmik z mostkami NS, gdzieniegdzie bardzo wąziutkimi (3:15) W roli głównej Rocky Mountain Flatline Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.