ukaniex Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam. Czy wiecie może gdzie w stolicy mogę znaleźć do przymiarki rowery Kelly's Mobster/Sabotage 2009/2010 w rozmiarze 15.5"? Dodam od razu, że w Legionie przynajmniej tym na Górczewskiej nie mają. Może gdzieś wiedzieliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Google(-: http://www.kellys-bicycles.com/index.php?id=pl_dealers&countries_id=170&countries_name=pl&city_name=undefined&locality=172 Podzwon i bedziesz wiedzial(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Możesz sprawdzić u Królaka na Grochowskiej 8B, naprzeciwko Reala, mimo, że sklep nie za duży to wybór rowerów jest całkiem spory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Google(-: http://www.kellys-bi...ed&locality=172 Podzwon i bedziesz wiedzial(-: Ehhh.... Uwielbiam spryciarzy. Pytam by uniknąć dzwonienia po wszystkim warszawskich sklepach bo to kosztuje, a podzielenie się informacją na forum nie. Oxalis dzięki. Byłem tam 2tyg temu ale niestety nie rzuciłem okiem na rowery. Interesują mnie wszystkie modele mtb na carbonowej ramie 2009/2010 ponieważ geo jest taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Podejrzewam ze predzej uzyskasz info dzwoniac niz na forum(-: Koszty dzwonienia w porównaniu z cena roweru to chyba żart? Minuta na sklep,a informacja bezcenna(-: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Możesz zajrzeć do Go-Sportu, jeżeli Kellys ma je u siebie to można ściągnąć. Choć na wstępie możesz zadzwonić do Kellysa czy robią takie ramy, bo z tego co zauważyłem to 15,5" kończą się chyba na Quartzach/Scarpach itp, chyba nawet Qartz Disc jest sprzedawany od 17,5". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 W sumie już nieaktualne. Jednakże podzielę się informacjami. Kelly's robi rowery 15.5" np. szukany przeze mnie Kelly's Mystery 2010 na carbonowych rurkach. Niestety są to modele na zamówienie i nie ma ich na 99% w sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.