klimekfcb Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam. Czy wie ktoś może gdzie w okolicach Zielonej Góry znajdę sklep z rowerami Cube? Proszę o namiary. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Co dziwne strona Cube wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimekfcb Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Co dziwne lokalizuje tylko dealerów w kraju w którym się obecnie znajdujesz a mnie w Polsce nie ma i lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Tak popatrzyłem z czystej ciekawości i... Wystarczy na stronie do której link podał Miecho87 wpisać u góry np. Zielona Góra, Poland i pokazuje Ci tamten rejon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Do tego gwoli ścisłości pokazuje Ci okolice po IP, dlatego mi zaczyna wyszukiwanie od Warszawy, w której nie było mnie 3 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimekfcb Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Właśnie. A mi w okolicy która mnie interesuje ani jednego dealera.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Fakt, w okolicy Zielonej Góry dopiero w promieniu 100 km coś się pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwaku Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 no dobra to ktoś ustalił ten adres czy nie, bo sam chętnie się dowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Mam Ci je wypisać, czy zajrzysz sobie na tą stronę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwaku Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 nie nie ma takiej potrzeby, nie spodziewałem się, że jest ich tak dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.