kreteda Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Na co zwracać uwagę przy wyborze pedałów?? ile pinów mają, czy może macie jakieś sprawdzone. najlepiej jak by były tanie i fajnie jak by były białe. cena max 80-100 zł czym się różnią pedały np. author'a od octane one ? ile pinów powinny posiadać dobre ?
Artursx1 Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Polecam VP-559 . Dokupić piny dłuższe i masz super pedały , z mega trzymaniem . Miałem takie 2 sezony dh-fr początkujący i dostawały ostro po du### , są całe luzy się zrobiły ale to są kulki i bez problemu skręcisz . Minusem jest schodząca anoda , oraz wysokość platformy . Waga to 560g , ja moje odchudziłem do ~500 g czyli nieźle .
kreteda Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Napisano 6 Sierpnia 2010 hymm kuszą mnie te octane one takie jak w linku http://allegro.pl/item1169859010_nowe_pedaly_octane_one_static_2010_kolory.html chociaż nie wiem czy bd mial kase i może kupie te vp-559. jak macie jakieś jeszcze propozycje to proszę napisać, a i jeszcze jedno czy nowe piny mi nie porozcinają butów ? Nike 6.0 (dedykowane pod bmx)
Artursx1 Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Nowe piny nie powinny , oczywiście nie wymieniasz wszystkich , tylko 4-6 max kluczowych dla trzymania nogi . Jeździłem na tych octanach , i moje byłe vp 559 trzymały o wiele lepiej .
PoleK Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 moge potwierdzic ze VP ktore poleca kolega wyzej, sa bardzo OK. piny fabryczne wg mnie wystarczaja, nie wiem co tu zmieniac? a te Octany, to nic specjalnego.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.