BadMax Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Hej, temat odpowietrzania hamulców często pojawia się na tym forum. Sam kiedyś szukając odpowiednich informacji znalazłem u Was na forum zeskanowany poradnik jak odpowietrzać hamulce Avid. Wydaje mi się, że ciężko jest to znaleźć dlatego proponuję wrzucić w oddzielny temat. Będzie łatwiej dla potomnych Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia przy odpowietrzaniu, MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal93 Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 To ja jeszcze dorzucę to, żeby zobaczyć jak to mniej więcej wygląda w praktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 To ja daje linka do tematu o odpowietrzaniu, gdzie są te zdjęcia i jeszcze więcej. LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadMax Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 To ja proponuję przypiąć temat użytkownika Pawel1315, ponieważ to jego praca jest. Naprawdę warto, bo ciężko przez opcję "szukaj" znaleźć to jego, jakże dobre, opracowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.