mucios92 Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Hamulec przedni: Avid Juicy 3+tarcza Deore Hamulec tylni: Avid Juicy 3+tarcza Deore Dzwignie: Linki/pancerze: Jagwire Kaseta: Shimano XT CS-M770 Łańcuch: Shimano XTR CN-7701 Korba: Truvativ Firex 3.3 Przerzutka przód: Shimano LX FD-M581 Przerzutka tył: Shimano LX RD-M581 Amortyzator: Rock Shox Tora 318 Solo Air Rama: Kross Level A6 Amortyzator tylni: ---------- Chwyty: Sram Kierownica: Truvativ Team Stery: Cane Creek Pedały: Shimano PD-M520 Siodło: San Marco Blaze Sztyca: Zoom Zacisk sztycy: Accent Manetki: Sram Attack Gripshift Zaciski kół: Mavic Podkładki: Mostek: Truvativ Team Opona przód: Continental Race King 2.0 Opona tył: Continental Race King 2.0 Top Cap: Dętki: B'twin Koło przód: Mavic Crossride Disc Koło tył: Mavic Crossride Disc Rogi: Ritchey Koszyk+śruby:Author+alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Nie masz pod górną rurkę takich mocowań pod przewód hydrauliczny :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micusek Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 pewnie zgubił, ja po miesiącu używania już zgubiłem jeden zaczep ... albo kwestia tego co lepiej trzyma, swoją drogą ładniej by było malym zipem przewlec przez te "rynienki" na pancerze, bo mają tam małe szparki chyba, a nie przez całą górną rurkę. swoją drogą jutro poszukam zipów w domu i sam sie zabiorę za to u mnie. Ten koszyk albo jest brzydki, albo to tylko na zdjęciach tak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ja też mam na zipie, ale przeciągnięte przez te rynienki i dużo ładniej to wygląda. Koszyk byś zmienił na jakiś inny kolor, bo ten się zlewa z ramą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.