honor Napisano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Rower na wadze hakowej waży 11,02kg. Wliczone są w to licznik z podstawką, ważące 41g. Opony i rama trochę zabłocone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przemek2288 Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 honor mam pytanko, poniewaz mam identyko rowerek i jestem jak najbardziej zadowolony gratuluje Ci udanego zakupu ja mam rame 17" czy twoja tez jest 17" ?? bo chodzi mi o twoj suport, a dokładniej zamierzam swoj wymienic ale najpierw chce kupic a potem rozkrecic i zmienic zeby nie przerywac sobie codziennej jazdy moederczym rozkrecaniem suportu. mianowicie czy znasz moze wymiary suportu do tego rowerku ?? za odp dzieki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 rozmiar ramy nie ma wplywu na suport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 25 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Pytanie ma sens jeżeli macie takie same korby. Suport dobierany jest do korby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Przemek2288 Jeśli chodzi Ci o suport zwykły na kwadrat/isis itp. to nie wiem bo nie miałem takiego w tej ramie. Składałem rower od zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przemek2288 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 ale teraz jakis suport juz masz jasskulainen mowi ze rozmiar ramy nie ma wpływu na suport, wiec na 99% suport z twojej ramy bedzie pasował do mojej tylko musisz mi podac wymiary to bede wiedział czego sobie szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Mam korbę ze zintegrowaną osią suportu, więc jest to coś zupełnie innego niż Ty masz u siebie. Aktualne zdjęcie roweru z ostatniej przejażdżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 ale teraz jakis suport juz masz jasskulainen mowi ze rozmiar ramy nie ma wpływu na suport, wiec na 99% suport z twojej ramy bedzie pasował do mojej tylko musisz mi podac wymiary to bede wiedział czego sobie szukac Jedyne co Ci może podać, to że mufa ma wymiar 68mm, a linia łańcucha = 50mm, suport dobieramy pod korbę, nie ramę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przemek2288 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 no dobra moj błąd ale dzieki za dobre checi rowerek ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Niestety przytrafiło się coś takiego: W ramie było 10cm sztycy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 No to pech Rama do śmieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Już drugiego Kross`a widzę z takim problemem - trzeba będzie zwracać uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi