Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rower na wadze hakowej waży 11,02kg. Wliczone są w to licznik z podstawką, ważące 41g. Opony i rama trochę zabłocone.

Gość Przemek2288
Napisano

honor mam pytanko, poniewaz mam identyko rowerek i jestem jak najbardziej zadowolony :) gratuluje Ci udanego zakupu :P

ja mam rame 17" czy twoja tez jest 17" ?? bo chodzi mi o twoj suport, a dokładniej zamierzam swoj wymienic ale najpierw chce kupic a potem rozkrecic i zmienic zeby nie przerywac sobie codziennej jazdy moederczym rozkrecaniem suportu. mianowicie czy znasz moze wymiary suportu do tego rowerku ??

za odp dzieki.

Pozdrawiam

Napisano

Przemek2288

Jeśli chodzi Ci o suport zwykły na kwadrat/isis itp. to nie wiem bo nie miałem takiego w tej ramie. Składałem rower od zera.

Gość Przemek2288
Napisano

ale teraz jakis suport juz masz :) jasskulainen mowi ze rozmiar ramy nie ma wpływu na suport, wiec na 99% suport z twojej ramy bedzie pasował do mojej :D

tylko musisz mi podac wymiary to bede wiedział czego sobie szukac :)

Napisano

Mam korbę ze zintegrowaną osią suportu, więc jest to coś zupełnie innego niż Ty masz u siebie.

Aktualne zdjęcie roweru z ostatniej przejażdżki.

9b420ecd6d05c785.jpg

Napisano

ale teraz jakis suport juz masz :) jasskulainen mowi ze rozmiar ramy nie ma wpływu na suport, wiec na 99% suport z twojej ramy bedzie pasował do mojej :D

tylko musisz mi podac wymiary to bede wiedział czego sobie szukac :)

Jedyne co Ci może podać, to że mufa ma wymiar 68mm, a linia łańcucha = 50mm, suport dobieramy pod korbę, nie ramę.

Gość Przemek2288
Napisano

no dobra moj błąd :P ale dzieki za dobre checi :) rowerek ekstra

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...