raceteam Napisano 5 Sierpnia 2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 mam pytanie, ile może kosztować w serwisie założenie amortyzatora, do ramy, mam gołą rame, amortyzator z nabita gwiazdką, mam stery i wszystko kompletne, ile może kosztować samo założenie tego amorka i sterów? PoZdRo!!
Artursx1 Napisano 5 Sierpnia 2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 5 min roboty może kosztować W serwisie w lbn pewnie ściągną 20 zł za stery i 10 zł za amora .
Artursx1 Napisano 5 Sierpnia 2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 Raczej tak . Chyba że masz jakieś znajomości w serwisie to i za piwo zrobią ;p Ze mnie kiedyś 25zł za zmianę suportu sczesali w Chełmie -.- ...
raceteam Napisano 5 Sierpnia 2010 Autor Napisano 5 Sierpnia 2010 mam znajomego, zamiast do serwisu, to worze mu sprzęt do jego domu, on ma garaż i mi naprawia, więc powinno być tanio
Artursx1 Napisano 5 Sierpnia 2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 Samemu założysz to w 5 min . Potrzeba : klucza ampulowego 5 do sterów , 6 do mostka . Młotka do wbicia sterów oraz 2 klocków z drewna aby nie pobić główki . Zakładasz stery i potem amora , żadna filozofia a jeszcze dziś pojeździsz ;p .
raceteam Napisano 5 Sierpnia 2010 Autor Napisano 5 Sierpnia 2010 brakuje mi tego dekielka od sterów, i śruby tej długiej, ale to da sie załatwić gwiazdke mam nabitą juz
Artursx1 Napisano 5 Sierpnia 2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 Dekielek możesz dokupić za 3-5 zł , a śrubka 10 gr gdzieś .
Sonix Napisano 5 Sierpnia 2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 W bikershop za zdemontowanie starego i założeniem nowego (obcięcie rury + nabicie gwiazdki dodam ich gwiazdki ) i wyregulowanie hamulca płaciłem 24 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.