Skocz do zawartości

[stery]pytanie

enussss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, czy kazda nabita bieznia od sterow maszynowych bedzie pasowac do kazdych sterow maszynowych? czy przy kazdym kolejnym strze jest inna bieznia?

Napisano

Generalnie różne łożyska, różne miski, różne bieżnie. Oczywiście czasem coś może lepiej lub gorzej przypasować, ale nie ma co na to w ciemno liczyć.

Napisano

Wraz ze sterami dostajesz bieżnie . Starą zdejmujesz podważając ją śrubokrętem , wkładając śrubokręt w otworek na koronie - bieżnia tak wyskoczy . 

Napisano

Dobra dziekuje za rady:):), bo wlasnie mam taki problem ze 2 miesiace temu oddalem kolesiowi rower do zmiany ramy zmienialem legenda z auchan na rame treka;p odrazu dalem lepsze stery cane creek zeby wbil w miski, dzis dostaje nowy amortyzator chce zmienic wyciagam stary i patrze na gorze lozysko oryginalne cane creek a na dole dal lozysko kulkowe z wiankiem za jakies 4zł i jakies podkladki na bieznie..., normalnie jak to zobaczylem to mnie krew zalala. Odrazu tam pojechalem ale zamkniete bylo;/ wolac zwrot kosztow? czy zeby oddal oryginalne lozysko i bieznie? jesli nie bedzie chcial oddac mam mozliwosc zgloszenia tego na policje? wkoncu to moje ciezko zarobione pieniadze... 50zl nogami nie chodza;/

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wszystko czego nie wykorzysta powinien Ci oddać. Twoja własność. Jak pracowałem na serwisie to trzymaliśmy wszelkie śmieci po każdym rowerze, bo "niewiadomo czy klient nie będzie chciał zwłok wkręconej w szprychy przerzutki o oryginalnej wartości 20zł" ;) I zawsze było pytanie czy zabiera i standardowa odpowiedź "a po co mi to?".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...