Adam620 Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 dzięki nawet ja sie na kilku załapałem jak ktoś ma to dawajcie, lubie oglądać swoją brudna gębe na maratonach
ZooK Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Orzeszty kurde blade. Fajnie było, ale dla mnie na razie to chyba był za ciężki maraton. Na moich gumach miałem problemy żeby w ogóle utrzymać tor jazdy, a prawie pod żadną górkę nie udało mi się podjechać. Małą pętlę ukończyłem, nie wiem na jakiej pozycji, mam nadzieje, że nie ostatni. Była jakaś lista wywieszona z wynikami albo coś bo się zmyłem jak przyszedł deszcz? Jak ktoś posiada taką to proszę o umieszczenie jej tutaj.
normar Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Mówisz i masz Ciepłe jeszcze 674 zdjęcia ) Suchy Las Ja też dziękuję za fotki. A traska była lepsza niż w tamtym roku - zwłaszcza końcówka!!
Adam620 Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Orzeszty kurde blade. Fajnie było, ale dla mnie na razie to chyba był za ciężki maraton. Na moich gumach miałem problemy żeby w ogóle utrzymać tor jazdy, a prawie pod żadną górkę nie udało mi się podjechać. Małą pętlę ukończyłem, nie wiem na jakiej pozycji, mam nadzieje, że nie ostatni. Była jakaś lista wywieszona z wynikami albo coś bo się zmyłem jak przyszedł deszcz? Jak ktoś posiada taką to proszę o umieszczenie jej tutaj. wyniki będą na www.gogolmtb.pl no jeśli to był jeden z I startów to mogło być ciężko mnie wykończyły ostatnie górki ale dałem radę zmieścić się na pudle
rowerrower Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 moje rejony, niestety musiałem być w pracy, jak się podobała okolica? ps jeździłem tam w sb podczas burzy, obok mnie 2 razy piorun przywalił
JohnyWalker Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Ja odstawiłem pełną amatorkę (mój pierwszy rajd) bez picia, jedzenia i części zapasowych do tego z błotnikami w rowerze (kolega właśnie mnie zrypał, że totalna amatorka z tymi błotnikami ) A trasa momentami bardzo ciężka, zwłaszcza jak ktoś jechał długą trasę. Pod koniec dwóch idiotów na motorach crossowych taki gnój zrobiło, że nie można było przejechać ani wjechać pod górę.
anka93 Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 No wyniki będą, ale pewnie nie tak prędko, lipa totalna dzisiaj. Statuetki pomylone, połowę zawodników przeoczyli na mecie i dekoracji, numery startowe źle podpisane do nazwisk, no i jeszcze 'ręczny' pomiar czasu... Ehh:P Co do trasy to dla mnie masakra, tym bardziej, że połowę przejechałam z burczącym brzuchem, pod koniec zabrakło nawet sił, żeby rower prowadzic.. No z błotem to pojechali ostro, gleba w sam środek kałuży błota głębokiej na 30cm zaliczona... Ale jak dobrze, że K1 jest tak słabo oblegane, nawet na najwyższy stopień podium się załapałam xD Ano, i dystans ciut przekłamany, miało byc 35km, wyszło mi 44..
tomczi Napisano 9 Sierpnia 2010 Napisano 9 Sierpnia 2010 kilka fotek: http://picasaweb.google.com/bocja23/MaratonSuchyLas#
eddy Napisano 9 Sierpnia 2010 Napisano 9 Sierpnia 2010 cześć, niestety jest tak, że przy takim maratonie nie da się tak łatwo wyników zrobić, potrzebne by były "szykany" które by zwalniały zawodników. Wyniki nie oficjalne, na najdłuższym dystansie: Po pkt. kontrolnym prowadziła grupa 2 braci Swat, 3 zawodników Tarisu Puszczykowo(;M.Kowalczyk, R. Łukawski i Marcin Urbaniak)Michał Górniak, Wojciech Wiktor i Mateusz Rybczyński. nie oficjalne wyniki z mety; M Kowalczyk, R Łukawski, P Górniak, S Swat, S Swat, M Urbaniak, M Rybczyński, 3 zawodników goniąca od początku czołówkę i Wojciech Wiktor z prowadzącej wcześniej grupy. Dopiero jak odczytane będą numery i nazwiska to będą wyniki oficjalne. Reszta zawodników którzy nie zostali wymienieni oczywiście znajdzie się na liście na kolejnych pozycjach 15,19,40 itd.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.