Skocz do zawartości

[maraton] Suchy las 08.08

miskov17

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc,

Wybiera sie ktos z forum na maraton? Szukam chetnych na objazd trasy, jesli bylby ktos chetny prosze pisac :icon_mrgreen:

Pozdr.

Na maraton się wybieram ale objazd zaliczyłem w sobotę troche odgadując trasę. W sumie było sucho, tylko gdzieniegdzie trochę błotka, a tak poza tym twardo lub piaszczyście. Jeśli popada porządnie to będą ładne kałuże zwłaszcza przy Warcie. Traska spokojna, fajny zjazd przed Gołaszynem i małe podjazdy pod koniec traski. Z tego co widzę z "dokładnej" mapki org to zahaczymy o Górę Moraską - fajne urozmaicenie. do zobaczyska na trasie

A jaki teren w Hermanowie, widzę że w Agro śmigasz a patrząc na listę zgłoszeń to bedzie wasz maraton.

Ano, z tym że ja jestem tylko fotografem klubowym, który się wciągnął w jazdę:D Według mnie Mini proste, myślę że trochę trudniejsze niż Gniezno, no i tereny dużo bardziej malownicze i różnorodne. Mega i giga nie znam trasy:)

Ano, z tym że ja jestem tylko fotografem klubowym, który się wciągnął w jazdę:P Według mnie Mini proste, myślę że trochę trudniejsze niż Gniezno, no i tereny dużo bardziej malownicze i różnorodne. Mega i giga nie znam trasy:)

Mega i Giga - dość trudna trasa :icon_mrgreen: mi się podoba :) dużo zjazdów i podjazdów :D

Bo ja się tak zastanawiam. Chcę wziąć udział w tym maratonie na krótkiej trasie i nie do końca wiem czy sobie poradzę. Jeśli chodzi o dystans to jestem spokojny, że dojadę, tylko trochę się tego terenu boję. Niestety dysponuje wyłącznie oponami semi-slick. Co o tym sądzicie? Da radę przejechać? Zapowiada się sporo wody, a więc i błota.

Bo ja się tak zastanawiam. Chcę wziąć udział w tym maratonie na krótkiej trasie i nie do końca wiem czy sobie poradzę. Jeśli chodzi o dystans to jestem spokojny, że dojadę, tylko trochę się tego terenu boję. Niestety dysponuje wyłącznie oponami semi-slick. Co o tym sądzicie? Da radę przejechać? Zapowiada się sporo wody, a więc i błota.

Na krótkim dystansie nie ma za dużo błotnich miejsc -prawie 1/3 to asfalt. Dasz radę.

A co do pogody to teraz w Suchym Lesie leje!!! :icon_cool: Będzie powtórka z tamtego roku!!!Linki, klocki i łańcuchy do generalnego czyszczenia!!

Nie doczytałem do końca. Ale się udało. Idę smarować rower...

Mam tylko jedno pytanie jeszcze. Takie związane z organizacją. Może się orientujecie czy będzie na miejscu jakieś miejsce gdzie będzie można się po przyjechaniu na metę wymyć?

Nie doczytałem do końca. Ale się udało. Idę smarować rower...

Mam tylko jedno pytanie jeszcze. Takie związane z organizacją. Może się orientujecie czy będzie na miejscu jakieś miejsce gdzie będzie można się po przyjechaniu na metę wymyć?

W tamtym roku nie było :icon_mrgreen: Ale przy Tesco na Opieńskiego jest myjka:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...