miskov17 Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Czesc, Wybiera sie ktos z forum na maraton? Szukam chetnych na objazd trasy, jesli bylby ktos chetny prosze pisac Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
normar Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Czesc, Wybiera sie ktos z forum na maraton? Szukam chetnych na objazd trasy, jesli bylby ktos chetny prosze pisac Pozdr. Na maraton się wybieram ale objazd zaliczyłem w sobotę troche odgadując trasę. W sumie było sucho, tylko gdzieniegdzie trochę błotka, a tak poza tym twardo lub piaszczyście. Jeśli popada porządnie to będą ładne kałuże zwłaszcza przy Warcie. Traska spokojna, fajny zjazd przed Gołaszynem i małe podjazdy pod koniec traski. Z tego co widzę z "dokładnej" mapki org to zahaczymy o Górę Moraską - fajne urozmaicenie. do zobaczyska na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 jakies info ? strona zawodow itp, gdzie zapisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloom Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 http://www.gogolmtb.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam620 Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 nie ma pomiaru czasu elektronicznego :/ będzie tak jak w zeszłym roku że mały roz******* będą mieli .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annaolszanska Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Orientuje się ktoś czy aktualnie w Suchym duże błotko jest? Bo podobno z tego słynie, deszcze miały byc, a prognozę pogody co chwilę zmieniają... Nie wiem na co się nastawic:D do zobaczenia na starcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 6 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Dzisiaj w nocy ma padać, kolor nieba chyba to potwierdza więc wszystko wskazuje na kąpiele borowinowe. W ubiegłym roku maraton był jesienią więc była borowina z krioterapią. Czyli i tak będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annaolszanska Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 poradze sobie? w Gnieźnie (dopiero) debiutowałam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam620 Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Aniu z łatwością sobie poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 6 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 poradze sobie? w Gnieźnie (dopiero) debiutowałam.. A jaki teren w Hermanowie, widzę że w Agro śmigasz a patrząc na listę zgłoszeń to bedzie wasz maraton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anka93 Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 A jaki teren w Hermanowie, widzę że w Agro śmigasz a patrząc na listę zgłoszeń to bedzie wasz maraton. Ano, z tym że ja jestem tylko fotografem klubowym, który się wciągnął w jazdę Według mnie Mini proste, myślę że trochę trudniejsze niż Gniezno, no i tereny dużo bardziej malownicze i różnorodne. Mega i giga nie znam trasy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam620 Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Ano, z tym że ja jestem tylko fotografem klubowym, który się wciągnął w jazdę Według mnie Mini proste, myślę że trochę trudniejsze niż Gniezno, no i tereny dużo bardziej malownicze i różnorodne. Mega i giga nie znam trasy:) Mega i Giga - dość trudna trasa mi się podoba dużo zjazdów i podjazdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Co do suchego lasu, trasa nie jest zbytnio wymagająca (poza podjazdem na górę Morasko), ale z drugiej strony na mini nudno raczej nie będzie Prawdopodobnie weekend będzie deszczowy także miejscami na trasie może być błotniście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 6 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Leje solidnie, błotko gwarantowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam620 Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 To dobrze tradycja musi być podtrzymana ja tam lubię błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZooK Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Bo ja się tak zastanawiam. Chcę wziąć udział w tym maratonie na krótkiej trasie i nie do końca wiem czy sobie poradzę. Jeśli chodzi o dystans to jestem spokojny, że dojadę, tylko trochę się tego terenu boję. Niestety dysponuje wyłącznie oponami semi-slick. Co o tym sądzicie? Da radę przejechać? Zapowiada się sporo wody, a więc i błota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
normar Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Bo ja się tak zastanawiam. Chcę wziąć udział w tym maratonie na krótkiej trasie i nie do końca wiem czy sobie poradzę. Jeśli chodzi o dystans to jestem spokojny, że dojadę, tylko trochę się tego terenu boję. Niestety dysponuje wyłącznie oponami semi-slick. Co o tym sądzicie? Da radę przejechać? Zapowiada się sporo wody, a więc i błota. Na krótkim dystansie nie ma za dużo błotnich miejsc -prawie 1/3 to asfalt. Dasz radę. A co do pogody to teraz w Suchym Lesie leje!!! Będzie powtórka z tamtego roku!!!Linki, klocki i łańcuchy do generalnego czyszczenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZooK Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Ze pada to wiem bo w Poznaniu siedzę. Właśnie się wybieram do biura zawodów się zapisać. Ktoś zna dokładny adres, bo w regulaminie jest tylko ulica podana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
normar Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Ze pada to wiem bo w Poznaniu siedzę. Właśnie się wybieram do biura zawodów się zapisać. Ktoś zna dokładny adres, bo w regulaminie jest tylko ulica podana. Na końcu tej ulicy, na pętli autobusowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZooK Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Nie doczytałem do końca. Ale się udało. Idę smarować rower... Mam tylko jedno pytanie jeszcze. Takie związane z organizacją. Może się orientujecie czy będzie na miejscu jakieś miejsce gdzie będzie można się po przyjechaniu na metę wymyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
normar Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Nie doczytałem do końca. Ale się udało. Idę smarować rower... Mam tylko jedno pytanie jeszcze. Takie związane z organizacją. Może się orientujecie czy będzie na miejscu jakieś miejsce gdzie będzie można się po przyjechaniu na metę wymyć? W tamtym roku nie było Ale przy Tesco na Opieńskiego jest myjka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam620 Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 no to będzie trzeba założyć Explorery bo Karma może nie dać rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 chyba się skuszę co prawda kask będę miał pożyczony, ciuchy jakieś z dna szafy a góral nie ruszony od zimy ale jak się bawić chciałem linki powymieniać ale jak widzę co jest za oknem to skończy się na nowych okładzinach tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam620 Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 lubię błoto ale to przesada była .. ! ale ogólnie zadowolony z pozycji jak ktoś będzie miał zdjęcia niech podeśle będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyWalker Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Mówisz i masz Ciepłe jeszcze 674 zdjęcia ) Suchy Las Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.