Skocz do zawartości

[amortyzator] przód rst cappa t6

org96

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Odkręciłem śrubke w amorze przednim i niewiem od czego od spodu amortyzatora jest ta śrubka imbusowa... pomóżcie ;]

Napisano

No helloł!

Wedle opisu masz rower za ponad 13 tys. dolarów hamerykańskich...

Rower: scott genius limited 

... a nie wiesz po co jest "śrubka inbusowa" w amorze przednim? No bez przesady!

A tak serio, to skoro nie wiesz, to po co ruszasz?

Napisano

Czepiasz się. Kolega ma tą tańszą wersję z RST zamiast Fox 32 Talas. A śrubką kręcił, bo myślał, że to tłumienie powrotu :)

Napisano

To prawda mam rower za 26,590pln i nim jeżdże ale na codzień składam rowery na zamówienie no i pech nie wiem nic o tym amorze a muszę go założyć ;]

Napisano

to prawda mam rower za 26,590pln i nim jeżdże ale na codzień składam rowery na zamówienie no i pech niewiem nic o tym amoże a musze go załozyć ;]

Chłopie, nie błaźnij się! Składasz rowery na zamówienie? Z klocków Lego chyba! Do zakładania amora odkręcasz imbusy na dole goleni?! Nie wiesz do czego służą te śruby? Piszesz "amoże" zamiast "amorze" ( amor->amorze, program 2 klasy SP)?! Przestań fantazjować!

Napisano

człowieku, chciałbyś mieć rower za te 26tysi, i ty chcesz nam w móić że składasz rowery na zamówienie, a nie wiesz od czego są śrubki na dole amorka, to wiedzą dzieci z przedszkola jeśli się tym chodź trochę interesują, a ty niby składasz rowery i nie wiesz co to jest.. żenada człeniu, a jak masz ten rower za te 26tysi? hmm...?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...