revansan Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Przygotujcie się na szok! Zakupiłem u nich w sklepie Meride. Po pierwszych metrach pękł jeden z pedałów więc wymieniłem je na metalowe... Ale to jeszcze nic:P -Pewnego razu mocniej depnąłem na pedały i coś tam się połamało wewnątrz tylnej piasty, więc zawiozłem koło do olimpicka, okazało się , że czekałem na swoje koło 3miesiące! Po odebraniu zorientowałem się , że mam zamontowaną inną tylną oponę! Nie zwrócono mi mojej opony gdyż rzekomo ktoś już zabrał rower z moją oponą a ta którą ja "dostałem" była kompletnie łysa:] -Kolejny cyrk odbył się również z udziałem tylnego koła. Pewnego razu połamałem 2 szprychy. Zawiozłem je do olimpicka w wiadomym celu (uważałem , że tak prostą naprawę mogę im powierzyć-myliłem się) Naszprychowali mi koło i odjechałem po 100 metrach zatrzymał mnie huk! Ujrzałem z 6 połamanych szprych, więc od razu się zawróciłem. Poczekałem kolejną godzinę i odjechałem z nowymi szprychami! Nie zdążyłem dojechać do domu i szprychy znów poległy... Pojechałem tym razem do dużo droższego mechanika a gdy ten zobaczył jak Ci "fachowcy" nacętrowali mi koło złapał sie tylko za głowę i poszedł do warsztatu, wrócił po 20minutach i jeżdżę na tym kole do dziś bez żadnych historii:) Podsumowując NIE POLECAM Na dodatek używają WD-40^^ Paranoja i patologia a nie serwis! Pozdrawiam i omijajcie ten serwis z daleka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.