emilio3 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Gdzieś czytałem że firma MBIKE plajtuje , czy ktoś jeszcze słyszał/czytał tą pogłoskę? Jak to się będzie tyczyło rowerów tej firmy, a konkretnie reklamacji bo jak nie będzie głównego dystrybutora to jak będzie z reklamacjami? A tak się dobrze zapowiadali na rynku, kolorystyka i sprzętowo , a tu taki problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Podaj źródło skąd masz taką informację. Według mnie jest to plotka niewiele mająca wspólnego z prawdą. Firma mbike plajtuje i wypuszcza ramę karbonową na rynek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki997 Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Firma M-Bike nie jest producentem rowerów tylko pośrednikiem w sprzedaży chińskiego produktu pod własną nazwą. Czasami coś montują w Polsce – chyba rowerki dziecięce. I nie wprowadzają własnej ramy karbonowej na rynek polski (przez siebie produkowanej) tylko kupują tania produkcję chińską bez żadnych zaawansowanych technologii. W tej sytuacji trudno mówić o jakiś planach czy rozwoju firmy. Ale o plajcie to nie słyszałem i nie znalazłem na ten temat zobaczymy co elimio3 odpowie/zapoda linka, choć nigdy nic nie wiadomo bo nikt się nie przyzna do tego że firma kuleje, tak samo było kiedyś z univegą, była była i nagle zniknęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Być może pojawiające sie przeceny sugerują, że to jakis ostatni akt desperacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pshemekXC Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Rowery mbika są bardzo dobre. Sam posiadam rower ich firmy i sprawuje się wyśmienicie i nie wierzę w plotki iż ich rowery to tandeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 nie wierzę w plotki iż ich rowery to tandeta A gdzie takie plotki słyszałeś/czytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.