szczerb Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisano 3 Sierpnia 2010 Widziałem gdzieś kiedyś takie nakładki, które były po prostu rurką mocowaną powyżej kierownicy. Sens jest taki, że wtedy lampkę i licznik można zamontować tak aby nie kolidowały z mapnikiem ściągniętym paskami do kierownicy. Wiecie jak to się nazywa lub gdzie kupić? Chwilę poszukałem i nic nie znalazłem, co nie powinno dziwić bo nie byłem zadowolony z żadnej z ułożonych fraz ;/ Sprawa jest szczególnie istotna w kontekście lampki - żeby faktycznie oświetlała drogę przede mną a nie głównie mapnik.
nieborak Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisano 3 Sierpnia 2010 Chciałem wstawić odnośnik do strony, ale aministrator zabrania używać go na forum W każdym razie jest to uchwyt do montażu akcesoriów BarXtender firmy Topeak.
szczerb Napisano 4 Sierpnia 2010 Autor Napisano 4 Sierpnia 2010 Dzięki - dokładnie o coś takiego chodzi Ten produkt wygląda naprawdę fajnie i różnica wysokości jest też konkretna, ale...czy może ktoś kojarzy taki patent nieco taniej? ;> EDIT: Jestem pewien, że ten link przejdzie: http://www.szumgum.com/topeak-barxtender-topeak067.html Linki ze sklepu, który płaci za baner przechodzą ;/
nieborak Napisano 4 Sierpnia 2010 Napisano 4 Sierpnia 2010 No tak, skoro sponsorują to już nie kryptoreklama..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.