Gość JGa Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisano 3 Sierpnia 2010 Jakiś czas temu pojawiła się pęknięta rama specialized s-works carbon na allegro, koleś wygrał aukcje za śmieszne pieniądze, naprawił i wystawił ponownie, wiecie cos o historii tej ramy,kto na niej startował i ogólnie co gdzie i jak? http://allegro.pl/item1169851965_specialized_s_works_ht_2009.html
emilio3 Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja bym się tego nie bał, nie jest to straszny uszczerbek a jak to jest naprawione i jeszcze dodatkowo gwarancja to tym bardziej, był kiedyś w bikeboardzie artykuł o gościu który sam sobie robi rowery i części z carbonu, zdjęcia wywiad itp ten gość teraz czasem na allegrowie się ogłasza naprawę ram carbonowych, tak z ciekawości poszukałem jakąś fotkę na necie ( dziura w tylnych widełkach niedaleko koronki korby,podejrzewam że od zakleszczającego się łańcucha,palec można było tam wsadzić ) i podesłałem mu w mailu ile takie coś by kosztowało powiedział że 500 pln plus koszty przesyłki i po uszkodzeniu nie będzie śladu bo dodatkowo lakierowanie elementu po naprawie i zapewnił że na maratonach będę mógł spokojnie startować.
Gość JGa Napisano 4 Sierpnia 2010 Napisano 4 Sierpnia 2010 rama była naprawiana u Pana Jarka z firmy luxtech więc o to się nie boje...
ugupu Napisano 4 Sierpnia 2010 Napisano 4 Sierpnia 2010 Różne są o p. Jarku z Luxtechu opinie nawet i na tym forum, dlatego 100% pewności bym nie miał.
Gość JGa Napisano 4 Sierpnia 2010 Napisano 4 Sierpnia 2010 wiem co nieco o firmie luxtech, powiedzmy że wcześniej na tym forum miałem inny nick..., na innych forach w tym na lb też trochę się naczytałem ale nie słyszałem nigdy aby ktoś reklamował naprawioną ramę przez niego
ugupu Napisano 4 Sierpnia 2010 Napisano 4 Sierpnia 2010 wiem co nieco o firmie luxtech, powiedzmy że wcześniej na tym forum miałem inny nick..., na innych forach w tym na lb też trochę się naczytałem ale nie słyszałem nigdy aby ktoś reklamował naprawioną ramę przez niego Zawsze musi być pierwszy raz... http://www.forumrowerowe.org/topic/62239-serwis-przestrzegam-przed-firma-luxtech/ Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.