Skocz do zawartości

[rama] pęknięty s-works

Gość JGa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja bym się tego nie bał, nie jest to straszny uszczerbek a jak to jest naprawione i jeszcze dodatkowo gwarancja to tym bardziej, był kiedyś w bikeboardzie artykuł o gościu który sam sobie robi rowery i części z carbonu, zdjęcia wywiad itp ten gość teraz czasem na allegrowie się ogłasza naprawę ram carbonowych, tak z ciekawości poszukałem jakąś fotkę na necie ( dziura w tylnych widełkach niedaleko koronki korby,podejrzewam że od zakleszczającego się łańcucha,palec można było tam wsadzić ) i podesłałem mu w mailu ile takie coś by kosztowało powiedział że 500 pln plus koszty przesyłki i po uszkodzeniu nie będzie śladu bo dodatkowo lakierowanie elementu po naprawie i zapewnił że na maratonach będę mógł spokojnie startować.

Napisano

rama była naprawiana u Pana Jarka z firmy luxtech więc o to się nie boje...

Napisano

wiem co nieco o firmie luxtech, powiedzmy że wcześniej na tym forum miałem inny nick..., na innych forach w tym na lb też trochę się naczytałem ale nie słyszałem nigdy aby ktoś reklamował naprawioną ramę przez niego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...