ursusek Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Czy ktoś z kolegów miał te kółka ?,jak wygląda sprawa ich trwałości ? http://allegro.pl/item1159136076_kolka_przerzutki_token_alu_cnc_zlote.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Nie polecam alu kolek: 1. ladnie wygladaja jak sa nowe, potem anoda schodzi i wyglad juz mniej imponujacy 2. sa glosne 3. i przyciezkawe Bardzo dobrym rozwiazaniem sa kolka z derlinu np. od AFC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Dla wariatow... https://clee-cycles.co.uk/cc/catalog/product_info.php/cPath/24_33/products_id/1395?osCsid=u3ek7313iqpo10764vmk7876e0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 O w mordę nie wiem czy dobrze cenę widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 109 Funtów za jedno tytanowe kółeczko - chora cena : D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 28 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Same łożyska ceramiczne to już spory koszt do tego ładny wygląd + logo KCNC i jest 110£ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Sorry ale w tym elemencie nic nie tlumaczy tej ceny, ponad £200 za 2 kolka wazace, w wersji 10t, ponad 15g. Do tego sa glosne i z wygladem, nawet jak jest to powloka DLC nie bedzie najciekawiej. Waga, trwalosc, jak dla mnie to tylko wspomniany juz Derlin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkiel Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 a ze tak zapytam po jakim czasie sie zuzywaja te standardowe koleczka?? bo ja jezdze i jakos nie widze zeby sie psuly chyba ze ktos chce tylko przybajerowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Jeden napęd zajechany do końca i kółeczka mają zęby rekina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkiel Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 zdazylo mi sie tylko zajezdzic blaty w korbie i kasete oraz lancuch ale nie kolka przerzutki ale chyba za malo katuje sprzecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Właśnie się zastanawiam jakie kółka założyć w przerzutce XTR, po 8 tyś zrobiły się ząbki jak u rekina także przy okazji, że rower rozebrałem na części to wymienię kółeczka na nowe. Też myślałem o czarnych Tokenach http://allegro.pl/token-kolka-tylnej-przerzutki-20g-komplet-i1434660962.html . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Mi po zajechaniu całego napędu (razem z korbą) mocno się zużyło jedynie dolne kółeczko od Deore XT. Górne, ceramiczne spokojnie jeszcze wytrzyma Teraz mam KCNC na maszynówkach. Nie ma co - super się prezentuje tylko anoda schodzi od kontaktu z łańcuchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Ale w zasadzie w czym przeszkadzają Wam "zęby rekina"? Puszcza łańcuch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Na deorce jeździłem z zębami rekina po zmianie napędu, w xt chyba nie będę oszczędzał na górnym kółeczku bo tak na zdrowy rozum to stan górnego może mieć wpływ na precyzję zmiany biegów, w dolnym to chyba bez różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Mi zęby rekina przeszkadzają w tym jak wyglądają. Oszczędzać nie będę, zresztą to raptem okolice 100 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.