Yuurei Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Tak się zastanawiam czy nie było dziś jakiegoś flash moba lub innej akcji rowerzystów stolicznych bo jak wracałem po 17 z pracy to strasznie dużo ich stało pod wiaduktami i mostami. No i tak się zastanawiać zacząłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AntyIdiota Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 A wracałeś Modlińską? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Nie, wzdłuż Wisłostrady. Podobno naprzeciwnym brzegu grad się pojawił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Burza w Warszawie dosłownie pojawiła się w kwadrans i nieźle padało. Pewnie się pochowali pod mostami http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1667792,0,,gwaltowna_burza_przeszla_nad_warszawa,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Gracek ja wiem, że się pojawiła bo o 17:10 wyruszyłem na rowerze do domu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja modlińską wracałem z pracy koło 19 przyjemnie i chłodno akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 No w mordkę jeża, jeździłem wczoraj po Warszawie, zaliczyłem przeszło 50km pętelkę i żadnego deszczu ni gradu nie doświadczyłem, jak pech to pech, za to dzisiaj było bardzo fajnie, sporo wiatru w twarz i trochę deszczu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.