Karol Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Nic nie wiadomo mi o imprezie enduro. Jeśli to Horizon-five to będzie info na ich stronie kilka dni przed imprezą. Z tego co na forum wyczytałem to impreza (8h na okrągło) odwołana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piaseq Napisano 25 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Trasa z niedzieli 24.10.2010. http://www.bikemap.net/route/738712 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piaseq Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 W najbliższą niedzielę tj. 03.04.2011 proponowana wycieczka na Kocierz. Ok 80km licząc od Bielska. Zapraszamy wszystkich chętnych. Tempo będzie turystyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeRide Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=211809932164755 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmomk Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ZAPRASZAM http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=104777899606738&index=1 ZAPRASZAMY ..... Tempo raczej spokojne - każdy da radę - to nie wyścig MTB Miejsca Zbiórki miejsce I .......... Lotnisko - 8:30 - skrzyżowanie ulic: Lotnicza i Zwardońska miejsce II ........... parking pod Dębowcem - 9:00 - skrzyżowanie ulic: Karbowa, Olszówka , Skalna i Aleja Armii Krajowej, http://www.facebook.com/pages/Modelarnia/147340938640075#!/event.php?eid=104777899606738 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piaseq Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 10.04.2011 Pojedziemy na trasę ok 80km. Opcje są 2: 1. Kocierz Rychwałdzka z zahaczeniem o zespół hotelowy Kozubnik pod Żarem w ramach ciekawostki. 2. Dookoła jeziora Goczałkowickiego Wyjazd godzina 10:00 z lotniska. @Gizmomk PS. Ta Wasza turystyczna trasa wydaje się być mało turystyczna: a) ma być zimno i 8 rano raczej nie chcemy się odmrozić na szlaku Szyndzielnia-Klimczok-Błatnia warunki jeszcze nie są sprzyjające do turystycznej jazdy c) byłem na tej trasce 3 dni temu i skończyło się choróbskiem a było dużo cieplej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 na szlaku Szyndzielnia-Klimczok-Błatnia warunki jeszcze nie są sprzyjające do turystycznej jazdy piaseq, czemu tam warunki są niesprzyjające ? Jutro możliwe, że tamtędy będę jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piaseq Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 na szlaku Szyndzielnia-Klimczok-Błatnia warunki jeszcze nie są sprzyjające do turystycznej jazdy piaseq, czemu tam warunki są niesprzyjające ? Jutro możliwe, że tamtędy będę jechał Śnieg, lód, błoto i zimno jak diabli, do tego jutro ma wiać na urwanie głowy. Powiedziałbym, że warunki dalekie do rekreacji Ogólnie da się to ładnie przejechać ale z opcją "zjazd z Klimczoka niebieskim do Szczyrku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Czyli dobrze, że zrezygnowałem z jutrzejszego wypadu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Jak znajdziecie jutro chwilę to zapraszam w okolice Decathlona, gdzie będziemy robić mini zawody relaksowe, choć przy mojej aktualnej kondycji nieźle się zmęczyłem po kilku szybkich kółeczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piaseq Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Jak znajdziecie jutro chwilę to zapraszam w okolice Decathlona, gdzie będziemy robić mini zawody relaksowe, choć przy mojej aktualnej kondycji nieźle się zmęczyłem po kilku szybkich kółeczkach O! Cześć Harry, kopę lat! Mnie będzie ciężko ale mam nadzieję, że się wreszcie spotkamy na wspólnym rowerowaniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Z tego co na forum wyczytałem to impreza (8h na okrągło) odwołana. Właśnie przeskrolowałem sobie stronę, no niestety... w zeszłym sezonie zawody nie doszły do skutku, nie udało się nam ostatecznie przekonać miasta. Ten rok zapowiada się doskonale, miasto współpracuje, Lasy również W B-B już 8 maja nastapi rozpoczęcie naszego sezonu. Traska 8h jest oparta na ścieżkach Cygaskiego Lasu i jest ciekawa i zapewnia sporo adrenalinki Generalnie będziemy w tym roku częścią corocznego Rajdu Rodzinnego, rozszerzamy ofertę BTC dla osób, w których drzemie duch rywalizacji a niekoniecznie maja ochotę na spacerowo/asfaltową wycieczkę. NAtomiast 11 czerwca Bielska edycja Enduro Trophy - tutaj juz nie ma 'zmiłuj' Na trasie ET ujmujemy najlepsze/najciekawsze/najtrudniejsze odcinki jakie oferuje okolica. 20 sierpnia ET Brenna - na lekko przeprofilowanej trasie, będzie się działo Pozdrówka Piaseq - też nie moge się doczekać, choć nie ukrywam, że czuję się troszkę niepewnie - znam swoje możliwości Jak znajdziesz chwilkę to wpadnij pogadać. Zaproszenie oczywiście dla wszystkich chętnych fajnie poznać nowe osoby z okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piaseq Napisano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Czyli dobrze, że zrezygnowałem z jutrzejszego wypadu... Wiało jak cholera i ciężko było się ubrać na wyjazd. Błota o dziwo było mało ale to dzięki temu, że mróz jeszcze trzymał przy gruncie. Ostatnie wiatry zrobiły swoje i śnieg z polany pod Klimczokiem również w większości zniknął. Można powiedzieć, że jak wiatr ustanie to traska przez Szyndzielnię, Klimczok i Błatnią będzie już bardzo przyjemna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Odświeżam KLIK! Piaseq zmontuj team i dawaj czadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.