Skocz do zawartości

[rower] Ewentualne zmiany w kross level A2 2009 XT disc

miszu268

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ! Kupiłem dzisiaj polecanego przez was krossa level A2 ( przełamując sie jeżeli chodzi o kolor, troche boje się tego pomarańczowego) Czy coś na starcie trzeba do niego dokupić ?

PS Czy 17" rama nie bd na mnie za mała ( mam 175 cm )

Napisano

Jak rośniesz to będzie za mała, oczywiście mistrzowie którzy posiadają lvl a2 xt doradzą abyś zmienił mostek i sztyce ale i to może nie pomóc.

Napisano

Zobaczymy co powiesz jak podrośniesz 6-7 cm (chyba że dorosły) jak sztyca będzie za krótka i będzie trzeba robić na zamówienie, albo zmienić ramę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.