Skocz do zawartości

[linki i pancerze] - jagwire

javman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam, ostatnio cos mi chyba linki kiepsko chodzą i chciałbym zmienić na takie jak miałem bo jak byly nowe to bardzo ladnie chodzily

wiem tylko ze to jagwire po napisie na pancerzu, i ma taki charakterystyczny wzorek ten pancerz.. wiecie gdzie takie cos kupic?

linki sa cieńsze od takich zwykłych ale tak jak by pordzewiały, rdzawy nalot sie pojawil

image001pl.jpg

image002jg.jpg

image004g.jpg

Napisano

Najpierw wszystko ściągnij i wkrop do środka pancerzy parę kropelek jakiegoś oleju rowerowego. (weź pancerz, z jednej strony delikatnie zasysaj ustami, a z drugiej wkrapiaj). Włóż linkę i poruszaj trochę pancerzem w tę i z powrotem. Złóż wszystko do kupy i powinieneś odczuć różnicę bez kolejnych wydatków.

Napisano

wlasnie z linka tylnego hamulca tak zrobilem i niestety jest gorzej niz było:/ dodam ze tylna linke mam calkowicie schowana w pancerzu... prysłem jej wd-40 i podmuchalem troche a potem olejem hipol bodajże tam kropłem az wypłyneło z drugiej strony.. niestety teraz uczucie na klamce ze coś trze w pancerzu jest większe niz to zanim zdecydowałem sie nasmarowac.. :/ pozatym tylna pzrezutka tez czasem jak by sie zacina, wiec zakladam ze sprezyna moze jest slaba ale jednak jak reka ja porusze za kazdym razem odbija wg. mnie wcale nie slabo.. wnioskuje ze to linka gdzies zacina sie.. naprawde dobrze to przez 2 lata chodzilo... moze ten olej do lancuhca kupie wkoncu i sprobuje bo chyba o takim mowisz bo jaki inny jest do rowerow ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...