markul Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam. Poszukuję 2-ch rowerów dla: 1. Ja: 29l, 192 cm wzrostu, ok 105 kg żywej wagi (obecny rower Romet Mustang 1990 rok :mrgreen: ) 2. Żonka: 29l, 178 cm wzrostu, ok 80 kg wagi. Mieszkamy za miastem dlatego szukam rowerów do jazdy głównie po asfalcie, drogach leśnych i czasami polnych. W grę wchodzi tylko jazda "emerycka" (spokojna, bez żadnych wyścigów, wielkich zjazdów i skoków). A rowerki, które nas interesują to rowery miejskie / trekingowe (pełne błotniki, oświetlenie nawet dzwonki ;-) , no i oczywiście wygodne jak kanapa na kółkach, aby miały możliwość przymocowania fotelika dla dziecka) Cena jaką jestem skłonny zapłacić za rower wynosi w granicach 1000 - 1300 zł no chyba że ... (to do 1500zł) ale nie ukrywam, że wolał bym bliżej tych dolnych granic. Z rowerków, które mam upatrzone to dla 1: GIANT Expression W - 1399zł <- najbardziej mi się podoba UNIBIKE Trawers GTS - 1049zł UNIBIKE Pamir GTS - 1499zł <- najbardziej mi się podoba MBIKE Massive City - 1699zł dla 2: GIANT Expression W ver. damska - 1399zł UNIBIKE rotterdam / amsterdam 3C - 1399zł» UNIBIKE Trawers LDS - 1049zł UNIBIKE Pamir LDS - 1499zł MBIKE Nicole City/Trekking - 1299zł MBIKE Village Nexus 26" - 1299zł MBIKE Futura City/Trekking - 1699zł MBIKE Classic - 1199zł <- tutaj żonka będzie wybierała, ale z tego co ja jej podeśle pewnie będzie się kierowała wyglądem Które rowerki byście polecali, a które odradzali. Gianta i MBIKA fajne oferty znalazłem na erowery.pl ( -10% ceny), ale nie maja tam UNIBIKA
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.