enussss Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam, chce kupic amortyzator i mam pytanie, co sadzicie o tej ofercie? http://allegro.pl/item1163484497_amortyzator_magura_menja_mm100xc_tanio.html wszystko z nia wporzadku? zadnych usterek? i bedzie pasowac do mej ramy treka 8000 z 2008? nie bedzie za duzy czy cos w tym stylu?
Cuberider Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Elo Mój Menjak śmiga od marca tego roku, kilka tysi już za sobą i kilka wypraw górskich gdzie dostał "po dupie" i jak dotąd nie mam zarzutów Jest prosty i solidnie wykonany jedynym minusem są drogie akcesoria np. olej ok 90 zł ;/ Pozdro
BadMax Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 To Ty kupiłeś na allegro czy cię ktoś wyprzedził ? :>
Schwefel Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 np. olej ok 90 zł ;/ A tam jest jakiś specjalny olej, że musisz kupować olej Magury?
Cuberider Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Nie lubię stosować zamienników Uważam że na produktach rekomendowanych przez Magurę i oryginalnych zamiennikach pojeździ się dłużej
Schwefel Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Chyba nie myślisz, że Magura sama produkuje ten olej? Kupuje go od Motorexa, Motula, Castola czy innego dużego producenta. No ale jak chcesz przepłacać za naklejkę to przepłacaj. Większość ludzi nie odczuwa żadnych różnic między Motorexem a Motulem czy też innym olejem.
Cuberider Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Oczywiście że sama nie produkuje nie przepłacam za naklejkę wszystko da się załatwić taniej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.