Malimox Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam i przepraszam jeśli to temat nie w tym forum: Mam taki zamiar kupić bagażnik na rowery żeby zmieściły się 3.Wolał bym bagażnik na dach tak od 100 do 250 zł żeby był dobry i wytrzymały. Mam jeszcze jedno takie pytanie odnośnie do tarczówek czy to nie przeszkadza jeśli są tarczówki a nie V-brakei jeśli przypina się rower na bagażnik?
Mod Team michuuu Napisano 2 Sierpnia 2010 Mod Team Napisano 2 Sierpnia 2010 Trzech rowerów za taką kasę nie założysz na dach. Dobry i wytrzymały to ok.200,- za jeden uchwyt rowerowy biorąc pod uwagę że masz już na dachu bazę. Jakie masz hamulce nie ma znaczenia, najpopularniejsze mocowanie za dolną rurę.
Patryke Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Przejrzyj ofertę Thule, Giro naprawdę robią wysokiej klasy sprzęt. Ostatnio używam model Thule ProRide 591 i go mogę z całą odpowiedzialnością polecić. Tylko bynajmniej cenowo za dobrze nie wychodzi, ale warto. Według mnie na Twój dach spokojnie 3 wejdą, na Astrę II tyle akurat max. wejdzie, a Passat jest do tego trochę większy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.