Malimox Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam i przepraszam jeśli to temat nie w tym forum: Mam taki zamiar kupić bagażnik na rowery żeby zmieściły się 3.Wolał bym bagażnik na dach tak od 100 do 250 zł żeby był dobry i wytrzymały. Mam jeszcze jedno takie pytanie odnośnie do tarczówek czy to nie przeszkadza jeśli są tarczówki a nie V-brakei jeśli przypina się rower na bagażnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Trzech rowerów za taką kasę nie założysz na dach. Dobry i wytrzymały to ok.200,- za jeden uchwyt rowerowy biorąc pod uwagę że masz już na dachu bazę. Jakie masz hamulce nie ma znaczenia, najpopularniejsze mocowanie za dolną rurę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Przejrzyj ofertę Thule, Giro naprawdę robią wysokiej klasy sprzęt. Ostatnio używam model Thule ProRide 591 i go mogę z całą odpowiedzialnością polecić. Tylko bynajmniej cenowo za dobrze nie wychodzi, ale warto. Według mnie na Twój dach spokojnie 3 wejdą, na Astrę II tyle akurat max. wejdzie, a Passat jest do tego trochę większy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.