Jarek516 Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam, mam tego Scotta http://www.katalogrowerowy.pl/kr/rowery/xcmaratonprzelaj/4081-aspect-50?page=51 I chciałbym zrobić małe modyfikacje pod wyścigi MTB, co byście doradzili wymienić ?
kubuka Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Proponował bym zmienić napęd na shimano xt/xtr (korba, przerzutki, kaseta, łańcuch, manetki) - ok. 1200zł/2500zł, amorek rs sid ok. 2000zł. kokpit (mostek, kiera) może boplight?? ok. 200zł, obręcze stawiał bym na mavic'a model crossline ok. 1000zł Razem: 4300zł/5700zł i rowerek będzie git.
Silver400 Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 mysle ze kolega miał na myśli jakies bardziej budżetowe zmiany a jesli nie to ja bym radził zmienić rower bedzie mniej zabawy ze składaniem tego w całość
kubuka Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Chciał abym mu doradził to doradziłem. Na drugi raz mógł by pomyśleć i napisać jaką kwotą dysponuje, i info na temat roweru (akt. przebieg, co w nim mu przeszkadza) a składanie roweru to chyba przyjemność, wiesz że sam go stworzyłeś znasz każdą śrubkę i jesteś usatysfakcjonowany że nikt takiego innego nie ma.
Silver400 Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 a składanie roweru to chyba przyjemność, wiesz że sam go stworzyłeś znasz każdą śrubkę i jesteś usatysfakcjonowany że nikt takiego innego nie ma. no przecież sam złożyłem swój no ale masz racje kolega sie nie popisał
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.