Blazee Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam. Mam dość jazdy w bawełnie i chcę zakupić jakiś komplecik rowerowy koszulkę i spodenki. I teraz moje pytanie czy to będzie dobre i opłacalne? : http://allegro.pl/item1169252588_promocja_komplet_astana_gratis_bandama.html Czy może coś innego zakupić. Wzrost 182cm Waga 77kg.
KeenJow Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Wielu poznańskich riderów używa ubiorów BCM i sobie chwalą. Polecam jednak wpaść do nich i przymierzyć, rowerowa "rozmiarówka" bywa zaskakująca. Nigdy nie przypuszczałem np. że będę nosił ubiory o symbolu "s" - mój wzrost to 177cm i 75kg
Blazee Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Napisano 3 Sierpnia 2010 Wielu poznańskich riderów używa ubiorów BCM i sobie chwalą. Polecam jednak wpaść do nich i przymierzyć, rowerowa "rozmiarówka" bywa zaskakująca. Nigdy nie przypuszczałem np. że będę nosił ubiory o symbolu "s" - mój wzrost to 177cm i 75kg Dzięki dobrze ze napisałeś o rozmiarówce bo wlasnie zamierzałem zakupic rozmiar XL według ich tabeli taki powinienem:)
KeenJow Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisano 3 Sierpnia 2010 Nie no serio, musisz przymierzyć, bo i w "s"-kę się wbiłem, było przylegająca, ale żeby za ciasna, to nie. W końcu mam koszulki M-ki. Przymierz.
JohnyWalker Napisano 4 Sierpnia 2010 Napisano 4 Sierpnia 2010 Nie no serio, musisz przymierzyć, bo i w "s"-kę się wbiłem, było przylegająca, ale żeby za ciasna, to nie. W końcu mam koszulki M-ki. Przymierz. Niestety z doświadczenia wiem, że co producent to inna rozmiarówka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.