lordblack Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam Potrzebuje przednie koło pod tarcze. Musi byc w miare lekkie i wytrzymałe(waże 95kg). Przegladajac oferty sklepow natknalem sie na cos takiego: koło boplight Co sadzicie o tym kole, czy to jest jakas sensowna oferta?
Schwefel Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Cena jest bardzo dobra jak na tą wagę. Z tym, że błąd jest w wadze obręczy bo wypadałoby że waży 430g a nie 137g. Co do szprych to ja bym wolał Compy pod tą wagę i tarczę, no i mosiężne nyple.
lordblack Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Napisano 2 Sierpnia 2010 Na zdjeciu jest niby ta obrecz. Waga 400g. Czyli koło fajne, ale nie dla osoby o mojej wadze i szukac czegos innego?
arroyo Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Przy tej wadze aluminiowe nyple i cieniowane szprychy mogą nie ogarnąć, chyba że jeździsz tylko po asfalcie.
lordblack Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Napisano 2 Sierpnia 2010 Wczesniej jezdzilem na dualu, wiec ciagnie w trudniejszy teren...ale oczywiscie nie skacze nic na tym rowerze. Czyli szukac czegos ze zwyklymi szprychami? Nyple aluminiowe az tak slabe sa?
Schwefel Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Mnie się trochę przytyło ostatnio, ważę 87kg i wybrałem mosiężne nyple ze szprychami DT Competition czyli cieniowane ale nie tak bardzo jak Revolutiony.
lordblack Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Napisano 2 Sierpnia 2010 Jaka bys obrecz polecal?? Masz 32,czy 36 szprych?? Znalazlem taka piaste na allegro: Woodman Bill LTC Cz ylepszy Novatec NT-D041SB??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.