JeepAss Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam, Po tym jak ukradli mi mój ostatni marketowy rower postanowiłem, że zakupie sobie coś porządniejszego i będę o to bardziej dbał. moje dane to : wzrost 187 cm / waga 85 kg rower jaki mi potrzebny to cross, koła 28" rower będzie wykorzystywany głownie do przejażdżek z dziewczyna po jakiś trasach leśnych, łąkach , oraz nieraz po ulicy ale nic szalonego zależy mi na tym zeby rower byl dość lekki i sie "lekko" na nim jeździło , nie tak jak musiałem się męczyć na wyrobie z marketu Proszę o jakieś porady na co zwracać uwagę przy zakupie ew może jakieś konkretne modele. Chciałbym przeznaczyć na niego tak tysiąc maksymalnie do 1,3 tys złotych i rower wolałbym kupić na miejscu w łodzi. liczę na waszą pomoc bartek
Pitof Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam, możesz wziąć pod uwagę np. takie trzy rowerki: - Kross Crow - Kellys Axis - Mongoose Crossway Kross ma trochę lepsze przerzutki i manetki, a Kellys lżejszą ramę i lepszy amortyzator. Mongoose ma bardzo dobry amortyzator i takie sobie hamulce.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.