Gość Mariusz Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Witam Kupiłem nowy rower i jak jechałem zaczęło coś stukać a po chwili spad mi łańcuch i nie wiem czy to przypadkiem czy może naprężyć łańcuch. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 W zależności od tego czy łańcuch spadł z przodu czy z tyłu proponowałbym zblokować przerzutki, służą do tego śruby "L" oraz "H" na przerzutkach. Poszukaj tematów o regulacji przerzutek, na forum były ich setki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas2525 Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 regulacja lub skróć łańcuch bo może jest o pare ogniwek za duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Mariusz
Witam
Kupiłem nowy rower i jak jechałem zaczęło coś stukać a po chwili spad mi łańcuch i nie wiem czy to przypadkiem czy może naprężyć łańcuch.
Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.