szefix Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 Koledzy i koleżanki założyłem ten temat w celu dzielenia się informacjami (przecenami) na produkty rowerowe w ww. sklepie. Np wczoraj kupiłem przecenione z 119 na 60 zł spodnie http://www.decathlon...zerw-117083588/ Dzisiaj byłem po testować i po 37km czułem się jak na kanapie - pupa w ogóle nie boli :) Przecenione były rozmiary L i M - XL był w normalnej cenie. Dodatkowo kupiłem sobie rękawiczki za 49 zł i litrowy bidon :) Zapraszam do dzielenia się informacjami, testami i opłacalnością zakupów.
SpamBoot Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 Ja też ostatnio ubierałem się w tym sklepie, i szczerze mówiąc mogę spokojnie polecić ten towar, jakość nie jest najwyższa, ale stosunek ceny do tejże właśnie jakości uważam za pozytywny. Moja koszulka [KOSZULKA] Moja Spodenki [SPODENKI] Jeżdżę w tych taniutkich ciuszkach już 4 miesiące i są w stanie bardzo dobrym, żadnych zaciągnięć, przetarć itp. W planach mam jeszcze kupić bidon litrowy.
morganfriman Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 a jakis tani zestaw naprawczy achillesa tam znajde ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.