Kazetel Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 Witam, mam pytanie, czy orientuje się ktoś gdzie mogę znaleźć redukcje z osi q20 na 10 mm. Nie chciał bym zmieniać suportu, ani amortyzatora który niestety ma mocowanie na cienką oś. Pozdrawiam!
blair7 Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 Os mniejsza ma 9 mm a nie 10. Widzialem piasty chyba novateca z przelotka na allegro. A druga sprawa przy kole nie ma zadnych suportow
Kazetel Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Napisano 2 Sierpnia 2010 Oczywiście miałem na myśli piastę a nie suport. Tylko w tym problem że nie chciałem zmieniać piasty. Chodzi mi o kupno samej redukcji... Ktoś jest w temacie?
PoleK Napisano 5 Sierpnia 2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 zajrzyj na Dh-zone, tam dorabial Ogur chyba redukcje a jak masz awersje do forum czy cos, to pomierz sobie sam wszystko, idz do tokarza i zlec mu orbotke, za kilka zl Ci zrobi bez problemu wiekszosc.
Kazetel Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Napisano 6 Sierpnia 2010 Dzięki, ale zmieniłem piaste i nie ma juz problemu pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.