tyczka1212 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Witam mam zamiar kopić sobie rower KROSS SIGN DS 17 i chciałbym cie dowiedzieć czy rower ma możliwość jechania do tylu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Oczywiście, możesz się toczyć w tył. Ale on nie ma biegu wstecznego, oznaczonego na manetce literką "R" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focus25 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Chyba że zmodyfikujesz na ostre koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Na wstecznym pojedziesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubuka Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Ja posiadam Jubilata ma on napęd na cztery koła, reduktor, blokadę mostów oraz 7 biegową skrzynię DSG no i oczywiście bieg wsteczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hero9978 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 a ja mam najnowszego składaczka i on ma 2 biegi wsteczne skrzynie dsg i i bieg polny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Cieniutko, ja mam tylko dwa koła, ale napęd na oba i blokadę tylnego mostu ;d O nie, gdzie moje przednie koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.