visaar Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Witam. Mam problem w czasie zjazdów albo skakania spada mi łańcuch chciałem zapytać czy da się to jakoś "naprawić" bądź czy muszę kupić napinacz próbowałem go skracać ale to nie pomogło. zdjęcia Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Musisz kupić napinacz ! Polecam E*thirteen LS1 był po 119zł-139zł w promocji na rowerowym.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
visaar Napisano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 obecna cena to 229 bądź więcej nie masz czegoś tańszego ? i czy jakoś tymczasowo nie da się tego zniwelować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Kup najtańszą przednią przerzutkę. Za 20zł załatwisz problem niemal definitywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.