ursusek Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 http://www.joemonster.org/filmy/27221/Droga_z_pracy_do_domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBjohny Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 z domu do pracy musi być ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Hehe, mógłbym tak mieć z uczelni. Swoją drogą muszą mu dobrze płacić, żeby zarobił na klocki. Ale ogólnie trasa bardzo przyjemna poza paroma momentami, jak np. serpentyny przed 2:40 - nie na moje nerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alverek Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Idealne, na sam widok mam mokre dłonie. ps. szukam pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Jak miałbym takie powroty z roboty, to mógłbym nawet przewalać gnój. Świetna traska, ale mam trochę pietra, że poza wąską ścieżką jest przepaść kilkumetrowa. Co prawda jeździłem w podobnych sytuacjach, ale jak deszcz popada i na zewnętrznej zakrętu mam dziurę. to jednak strach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciejswarzedz Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Rewelacja zjazd bajkowy godny podziwu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 i nagle na samym dole : - o ku... zapomialem portfela z szafki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Ciekawe czy jezdzi do pracy z laptopem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.