BitchFR Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam ponownie dziś sprawdzając hamulec który wcześniej sam zalałem zobaczyłem że naciskając na klamkę zacisk od strony szprych wygina się Zaacisk sam w sobie składa sie z 2 części skręconych 2 śrubami lecz nie wygina się to na łączeniu tylko sam metal sie rusza ... boje sie że przy mocniejszym naciśnięciu do oporu klamki tłoczek wypchnie sam siebie i wyskoczy dziurawiąc zacisk do kompletnego rozpadnięcia sie .. chciałem sie zapytać czy to jest normalne czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekolarz Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 nie, raczej to nie jest normalne. Nie spotkałem się jeszcze, żeby zacisk się wyginał. A jaki to jest hamulec i czym go zalałeś, bo rozumiem, że przed Twoją wymiana płynu działał normalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Możesz zrobić filmik jak się rusza ten zacisk ? Bo jakoś z opisu nie umiem sobie tego wyobrazić . Ale na pewno to nie jest normalne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.