freeriderhot Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Porwany na Żolibirzu.Odciety wraz z barierką-nie mogli sforsować blokady.Numer ramy: LO 60504349.Znaki szczególne:piasta tył koloru czerwonego Dartmoor,napinacz łańcucha czarno-czerwony Dartmoor,damper DNM ST-08 srebrny,obręcze Alexrins DM 24,osprzet Truvativ i Sram X-7,pancerze w oplocie stalowym srebrne,końcówki kierownicy MOTO stalowe,opony Duro Wildlife Leopard 3.00.Może ten opis troche pomoże.Moj numer 694145044. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Kiedy to miało miejsce? Zapomniałeś napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawcowy Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 I mniej więcej w jakim miejscu? Często bywam na Żoliborzu, będę się rozglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winfor Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 A mnie interesuje co to za blokada była i w jaki sposób była zapięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freeriderhot Napisano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Już uściślam.Rower ukradli na ul.Wyspiańskiego 4/6 w piątek 16 lipca b/r w godzinach 21.00-22.30.Wyszedłem żeby go wciągnąć do piwnicy i d...po biku i blokadzie śladu nie było.Tylko przecięta barierka przy wejściu.Blokada to Trelock PK 515 w pancerzu fi 26 mm. zawinieta na dwa razy wokół górnej rury.Pewnie poszedł na części.Może jeszcze gdzieś stoi w piwnicy jak Stinky mojego kumpla znaleziona przypadkiem po 3-ch miesiącach.Opcji jest wiele.Przyglądam się trochę innym rowerom,ale składam już nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.